Houd je kasten fris ruikend met geurzakjes

0
1581
Geurzakjes

Heb je ooit een kastdeur in je kamer geopend waarbij je werd begroet door een muffe geur die zelfs door je kleding was doordrongen? Een muffe geur lijkt letterlijk alles te besmetten dat in die ruimte is opgeslagen, waaronder kleding, boeken, schoenen, jassen en tal van andere dingen. De geur kan bovendien erg moeilijk zijn om te verwijderen. Wonen is op die manier niet aangenaam. In plaats van de geur aan te pakken, kan je de kasten fris laten ruiken met geurzakjes in verschillende vormen, maten en geuren.

View this post on Instagram

G E U R Z A K J E S Gister mochten we de verjaardag van m’n lieve mams vieren. Ze mocht 65 jaar worden. Daarom wil ik je nu dit ontwerp laten zien. De linnen zakjes zijn gevuld met gedroogde lavendel. Verder niets anders, geen chemicaliën oid. Er zijn 9 verschillende unieke eigen ontwerpen met mooie (christelijke) teksten. De zakjes bedruk ik zelf, met liefde. ♡ . Benieuwd naar de andere ontwerpen of wil je deze? De zakjes vind je in de webshop (link in bio) voor € 3,95 euro per stuk. Zo heb je een schattig betaalbaar uniek cadeautje; leuk om te geven en om te krijgen… . . . #leukomtegeven #leukomtekrijgen #vanharte #kleincadeautje #kleinigheidje #lavendel #gedroogdelavendel #gedroogdebloemen #kruiden #cadeautje #kerstcadeautje #65jaar #geurzakje #geurzakjes #handgemaakt #handgemaaktcadeautje #godsliefde @handmadeinholland #christelijkecadeautjes #madewithlove❤️ @zussenliefde.nl

A post shared by DoZign | Dorine (@dozign.nl) on

Geuren in zakjes

Hier volgen enkele voorbeelden van geuren die in zakjes te vinden zijn.

De geur van lavendel

Lavendel is een milde geuroptie voor geurzakjes. Het werkt geweldig. Al jaren lang wordt lavendel gebruikt om kasten en andere opslagmethoden van een goede geur te voorzien. Mensen gebruiken de rustgevende geur van lavendel al vele jaren om lichaam, ziel en geest op te frissen. Het werkt geweldig op kleine, maar ook op grote plekken. Omdat de geur mild is en snel in een briesje verdwijnt, is het een goede optie voor diegenen die gemakkelijk hoofdpijn krijgen die wordt veroorzaakt door bepaalde sterke geuren.

De geur van dennen

Dennen is ook een veel voorkomende geurkeuze, maar het kan overweldigend zijn als je niet voorzichtig bent met de soort van dennengeur die je kiest. Als je een zakje met dennengeur in de kast willen hebben om de zaken fris te laten ruiken, moet je dus altijd goed kijken naar de naam van de dennen die op het zakje staan. Sommige geurzakjes overheersen vaak de hele ruimte in dennenhout, waardoor alles binnenin met een te zware geur wordt overladen. Dat moeten we natuurlijk vermijden, want geen enkele geur is goed als het overweldigend is.

De geur van bloemen

Bloemige geurzakjes zijn al jaren lang zeer populair. Mildere geuren zijn altijd trendy geweest, ook al kwamen er nieuwe ideeën op de markt. Er bestaan heel wat soorten bloemen en dus ook heel wat verschillende soorten van bloemengeuren in de zakjes. Wees op je hoede voor elke geur die je koopt, zodat je geen geur koopt die te sterk is voor je kast. Het is daarom altijd aan te raden om de geur eerst te ruiken, alvorens je hem koopt. Als je de geur je te sterk lijkt, moet je overwegen om een andere geur te kopen. In dit soort gevallen is het namelijk beter om een ​​andere keuze te maken, dan later te worden overrompeld door de geur van een te sterke bloemengeur.

De geur van houtskool

Modernere ideeën, zoals houtskool in zakjes, zijn heel logisch als je frisheid zonder geur in je zakje wilt. Het idee klinkt misschien vreemd, maar houtskool neemt een slechte geur op zonder zijn eigen geur te verspreiden. Dat betekent dat je mufheid elimineert, zonder een andere geur toe te voegen. Mensen met medische problemen zoals chronische ziekten die verergerd worden door geuren, kunnen te maken krijgen met veelvuldige hoofdpijn, allergieproblemen, enzovoort. Zij kunnen ervoor kiezen om de kast fris te houden door een houtskoolzakje te gebruiken die de geur neutraliseert. Houtskool is ook een zeer milieuvriendelijk idee, vooral in combinatie met milieuvriendelijke verpakkingen van bamboe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here