Hotels en bezienswaardigheden in Seoul

0
1814

Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea, zit vol verrassingen. De stad beschikt over torenhoge wolkenkrabbers en vlotte snelwegen, met behoud van een verborgen schat aan tempels, pagodes, oude paleizen en prachtige tuinen. Al deze bezienswaardigheden hebben, met hun charme en glorie, invloed op de komst van de vele toeristen. Het onbeperkte plezier dat in hun pretparken tot stand komt, is onvergelijkbaar met andere pretparken ter wereld. Het comfort en de luxe in de hotels van Seoul zijn uitstekend om je vakantie in door te brengen.

Hotels in Seoul

De hotels in Seoul kunnen zeer verschillend zijn in de soort accommodatie die aangeboden wordt. Dit doen ze om tegemoet te komen aan de behoeften van alle soorten toeristen, volgens ieders smaak en budget. Ze bieden er accommodaties en kamers aan van topklasse, om zowel de zakenreizigers als de vakantiegangers tevreden te stellen. Er zijn goed ingerichte kamers met alle moderne faciliteiten en voorzieningen aanwezig, naast verschillende soorten recreatieve voorzieningen, zoals een zwembad, een spa, schoonheidsbehandelingen en gezondheidscentra. De hotels doen hun uiterste best om de toerist volledig tevreden te stellen. Je zal er zeker verbaasd zijn over de onmiddellijke bedieningen en de uitstekende, huishoudelijke hulp. Daarnaast verdient hun warme gastvrijheid veel waardering.

Bezienswaardigheden in Seoul

De hotels in Seoul zijn gemakkelijk te vinden in de buurt van enkele bezienswaardigheden. Ze zijn dus strategisch gelegen voor het gemak van de toeristen. Hun brede netwerk komt op elk gebied tegemoet aan de behoefte van elk type reiziger. Enkele populaire plaatsen die een bezoek waard zijn in Seoel, hebben geleid tot het oprichten van vele hotels. Hier volgen enkele bezienswaardigheden die te vinden zijn in de stad Seoul.

Het paleis Gyeongbokgung

De Gyeongbokgung is het grootste paleis uit het tijdperk van de Joseondynastie. In het verleden is het de zetel geweest van de Japanse Gouverneur-Generaal van Korea. Het was het eerste paleis dat werd gebruikt door de Jeosondynastie. Op het terrein van het paleis bevinden zich het nationaal paleismuseum van Korea en het nationaal museum van Zuid-Korea.

Het paleis Changdeokgung

Het Changdeokgung paleis is ook één van de grote paleizen uit de Joseondynastie, met een oogverblindend en elegant effect. Het is erkend als UNESCO werelderfgoed. Je kan er speciale rondleidingen volgen.

Attractiepark Lotte World

Lotte World is een overdekt pretpark, gebouwd in een enorm overdekt stadion. Er zijn zowel binnen als buiten attracties te vinden. Leuke ritten, een buitenafdaling vanaf een hoge plek en een achtbaan houden de kinderen bezig. Dit avonturenland omvat hectares van leuke attracties die verschillende landen vertegenwoordigen, bestaande uit talloze amusementsmogelijkheden, restaurants, winkels en verschillende activiteiten.

Olympisch park en stadion

Het olympisch park en het stadion werden er gebouwd om er in 1988 de zomerspelen te organiseren. Het is de thuisbasis van het Jamsil Olympic Stadium, een van de belangrijkste stadions van Seoul. Er worden veel shows, attracties en concerten georganiseerd.

Namsan

Namsan is een berg en park in het centrum van Seoul. Het heeft een zeer populaire recreatieve functie in de stad. De trap en de kabelbaan nemen de bezoekers mee naar de top om te genieten van de verschillende attracties, waaronder fonteinen, botanische tuinen, een aquarium en de N Seoul Tower.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here