Altijd digitale toegang voor je team

0
11372
digitale toegang

Heb je er wel eens over nagedacht meer digitaal te gaan werken? Voor veel bedrijven is dit één van de punten op hun to-do lijst waar ze maar niet aan toe schijnen te komen. Toch is het een belangrijk punt om eens goed over na te denken, zeker met het oog op de toekomst. Door je team altijd digitale toegang te bieden en de manier waarop jij je diensten levert te digitaliseren, breid je je werkveld uit en openen zich deuren waarvan je niet wist dat die er waren.

Digitalisering is belangrijk

Wil je relevant en concurrerend blijven, dan is digitalisering van je team maar ook van je klanten echt belangrijk. Zeker als we kijken naar de industrie die te maken krijgt met verschillende bedreigingen zoals globalisering. Hierdoor veranderen de verwachtingen van de mensen binnen jouw team, maar ook van je klanten. Door middel van digitalisering is het mogelijk om op nieuwe manieren de bestaande diensten te leveren zonder dat het je meer gaat kosten.

Salesforce marketing cloud

Ook digitale marketing is ontzettend belangrijk voor je bedrijf, zeker in een wereld waar alles digitaal gaat tegenwoordig. Door middel van salesforce marketing zorg je ervoor dat je klanten altijd op het juiste moment benaderd worden met het juiste bericht en natuurlijk in de beste tone-of-voice.

De salesforce marketing cloud zorgt ervoor dat je de marketing, verkoop en service dichterbij elkaar hebt en alle betrokkenheid wordt verdeeld binnen het team. Dit houdt in dat de klantenservice bij de e-mails kunnen komen van de marketingafdeling, en dat de marketeers op hun beurt gegevens kunnen gebruiken uit bepaalde cases. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat de klant niks te kort komt.

Nextview

Alles op het gebied van CRM waar je zelf niet uit komt, daar kan Nextview je bij helpen. Denk bijvoorbeeld aan het bedenken van een bepaalde strategie voor je bedrijf, de technische kant van de architectuur en het design van je bedrijf of allerhande problemen met de salesforce. Niet alleen als het om de marketing cloud gaat kunnen zij jou helpen, maar ook wanneer er problemen zijn met de B2B commercie, het klantenbestand of het financiële plaatje.

Academy

En wil je nou nog een stapje verder gaan, dan zijn er ook webinars en trainingen beschikbaar. Tijdens deze trainingen leer je meer over de vaardigheden die je nodig hebt om alles uit Salesforce te kunnen halen. Dit gebeurt uiteraard door een gecertificeerd team en kan zowel in het Nederland, Engels als Duits gegeven worden. naast het volgens van een Salesforce training kun je er ook terecht als je meer te weten wilt komen over Agile, service design of transformatiemanagement.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here