De hoogwaardige supplementen van Now Foods

0
2827
supplementen

Als je op zoek bent naar goede voedingssupplementen, kan dat een lastige zoektocht zijn. Er is veel aanbod en daarbij is het niet altijd duidelijk wat de verschillende merken te bieden hebben. Dat zal bij Now Foods niet zo snel het geval zijn, want dit bekende Amerikaanse merk is al sinds 1968 een begrip op het gebied van voedingssupplementen. Mocht je toch niet helemaal weten wat je van Now Foods kunt verwachten, dan stellen we je het bedrijf graag wat uitgebreider aan je voor. 

Now Foods – natuurlijke voedingssupplementen

Voor vegetariërs en veganisten is het niet altijd eenvoudig om voedingssupplementen te vinden die geen dierlijke ingrediënten bevatten. Now Foods heeft een deel van het assortiment afgestemd op de mensen die hier waarde aan hechten. Maar ook als je niet bewust kiest voor een vegetarisch voedingssupplement, weet je zeker dat je bij Now Foods terecht kunt voor voedingssupplementen met organische ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. 

Multivitamines en mineralen voor een complete aanvulling

Een druk leven kan ervoor zorgen dat je niet altijd de tijd of de rust hebt om een gezonde maaltijd samen te stellen. Of je verbruikt in een periode extra energie, slaapt minder en je merkt dat dit een negatieve invloed heeft op je weerstand. In dat geval kun je behoefte hebben aan extra aanvulling in de vorm van vitamines en mineralen. Now Foods heeft dit dan ook in het assortiment van voedingssupplementen. Deze zijn verkrijgbaar in tabletten, capsules of softgels en de dosering is uitgebalanceerd voor een optimaal effect. Behalve vitamine A, B3 en B5 bevat het ook bètacaroteen, Alfa Liponzuur en zink. 

Aloë Vera als plantaardig voedingssupplement

Aloë Vera is een bron van hoogwaardige voedingsstoffen. Denk aan vitamines, aminozuren, mineralen en enzymen. Now Foods wint al deze ingrediënten uit de plant en heeft daar een voedingssupplement mee samengesteld. Je profiteert van de werking van de verschillende ingrediënten, die ondersteund worden door de 10-stam probiotische mix. Daarnaast bevat Aloë Vera glycosaminoglycanen die goed zijn voor je spieren en gewrichten. Het werkt bijvoorbeeld ondersteunend bij het verminderen van spierontstekingen.

Overige producten van Now Foods

Het brede assortiment van voedingssupplementen van Now Foods bevat onder andere aminozuren. Deze zijn bijvoorbeeld belangrijk voor de stofwisseling en de aanmaak van eiwitten. Maar ook voor superfoods als bijenpollen, die onder andere zorgen voor gezond haar en gezonde nagels, kun bij Now Foods terecht. Voor krachtsporters zijn er onmisbare supplementen als BCAA of magnesium. Op iedere verpakking staat duidelijk vermeld of de producten geschikt zijn voor vegetariërs, zodat er geen onduidelijkheid kan ontstaan over de ingrediënten. 

Now Foods heeft dus voornamelijk voedingssupplementen die gericht zijn op het ondersteunen van je lichaam tijdens sportieve activiteiten of bij verminderde weerstand. Maar ook voor een verantwoorde suikervervanger moet je bij Now Foods zijn. Je hebt namelijk keuze uit producten met Stevia, de natuurlijke vervanger van suiker en andere zoetstoffen. Doordat Stevia vele malen sterker van smaak is dan de andere zoetstoffen, heb je hier veel minder van nodig voor hetzelfde smaakresultaat. Kies uit een poeder in zakjes of voor een vloeibare variant. Dit is niet alleen lekker in een shake of op de pannenkoeken. Het is bevat bovendien geen calorieën.