Beslis wie je precies wilt zijn

0
1674

Beslis wie je wilt zijn, want dat is wat je gelukkiger gaat maken. Mensen moeten zijn wie ze willen zijn en niet hoe andere mensen willen dat ze zijn. De realiteit is dat andere mensen je wel eens proberen te vertellen dat alleen bepaalde dingen goed zijn. Ze leggen jou een pad voor dat je moet volgen, zoals naar school gaan, goede cijfers halen, een diploma behalen, een fatsoenlijke baan krijgen en met pensioen gaan. Maar wie wil je eigenlijk zijn? Wil je het schaap worden dat de menigte volgt, of wil je de wolf zijn die zelf over zijn leven beslist en zijn eigen lot creëert? De menigte volgen is het plan dat vele mensen volgen, maar de realiteit is dat je vrij bent om te kiezen wat je maar wilt. De weg die anderen je willen doen inslaan, is slechts een illusie. Je kan overal heen gaan en zijn wie je maar wilt. Daarom is de keuze aan jou om te starten met leven zoals jij dat wilt. Zolang je de wetten niet overschrijdt, kan je leven zoals je dat zelf wilt.

Het recht om te beslissen

Veel mensen raken wel eens verdwaald in hun leven. Ze begrijpen niet dat ze de volledige controle hebben over hun leven, omdat ze denken dat er een gemeenschappelijk pad is dat moet worden gevolgd. Emotioneel voelen ze zich niet echt, of voelt hun leven tenminste niet goed aan. Als gevolg hiervan zijn ze onzeker. Je moet je concentreren op je dromen die je de mogelijkheid geven om het levenspad te bouwen en te volgen dat je wenst. Je hebt het recht om te beslissen over de weg waarop je wilt wandelen. Bepaal daarom wie je werkelijk bent, wie je wilt zijn en bouw je eigen leven op. Je kan zelfs iets maken dat nog nooit eerder is gezien of gedaan en je hebt het volste recht om daarin te geloven en het te verwezenlijken.

Kiezen wie je wilt zijn

Je dromen zijn jouw realiteit en niet wat anderen willen dat je bent of doet. Je moet in je eigen visie geloven en mensen moeten deze serieus nemen. Wie je uiteindelijk wilt laten zien wat je houding en overtuigingen zijn over het leven zelf en over jou, uiteindelijk gaat het er niet om wat je hebt, maar wie je bent. Iedereen wilt succesvol zijn, maar vrijwel niemand begrijpt dat succes een pad is. Het is geen eindstreep, maar een proces. Deze vooruitgang is een verwerving van vaardigheden. Als je succesvol wilt zijn en je iets wilt doen wat andere mensen niet kunnen, moet je in staat zijn om de stap te zetten. Het maakt niet uit hoe of waar je bent geboren en welke afkomst je hebt, iedereen kan het. Het gaat erom wie je wilt zijn en de prijs die je daarvoor moet betalen, bijvoorbeeld harder werken dan anderen. Je enthousiasme om een doel te bereiken is belangrijk, maar ook je uithoudingsvermogen hierin. Daarom moet je een passie hebben voor hetgeen je wilt doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here